Bărbatul căutat pentru furt dintr-o locuinţă din cartierul Mănăştur a fost reţinut FOTO

Bărbatul căutat pentru furt dintr-o locuinţă din cartierul Mănăştur a fost reţinut FOTO
Un bărbat bănuit de tentativă de furt dintr-o locuinţă din cartierul Mănăştur a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Turnu. A fost adus la Cluj-Napoca şi reţinut pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor depistaţi.

La data de 18 ianuarie, în jurul orei 12:50, doi bărbaţi, de 23 şi 32 de ani, din Cluj-Napoca, au intrat, prin efracţie, într-o locuinţă de pe strada Parâng, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri, fiind depistaţi de poliţişti. Asupra acestora au fost găsite instrumente folosite în activitatea infracţională.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat. La data de 19 ianuarie, pe numele celor depistaţi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Poliţiştii au stabilit că cei doi acţionau împreună cu o altă persoană, un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca. Sâmbătă, acesta a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate. 

 

Comenteaza