News alert Bărbatul urmărit de poliție din Jucu și până în centrul Clujului a fost arestat

Bărbatul urmărit de poliție din Jucu și până în centrul Clujului a fost arestat

Bărbatul urmărit de poliție, marți, din Jucu și până în centrul Clujului, care a făcut și accident cu 3 victime, a fost arestat pentru 30 de zile.

"Barbatul care nu a oprit la semnalul polițiștilor pe D.N.1C și care în timpul urmăririi a provocat un accident rutier pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost arestat pentru 30 de zile", a transmis IPJ Cluj.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și vătămare corporală din culpă.

Mai exact, marți, în jurul orei 16:45, deși a fost somat, de un echipaj de poliție, să oprească în urma unei depășiri neregulamentare, bărbatul și–a continuat drumul, iar echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia.

"Ajuns la intersecția străzilor București și Gorunului din municipiului Cluj-Napoca, bărbatul a provocat un accident rutier. Acesta a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 31 de ani, din Dezmir. Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii, precum și a două minore, de 11 și 5 ani, pasagere în autovehicul. De asemenea, în urma impactului, autovehiculul condus de femeie fost proiectat într-un alt autoturism parcat, pe care l-a avariat.

După accident, bărbatul și-a continuat deplasarea, fiind prins în scurt timp de către echipajele de poliție", a precizat IPJ Cluj. Potrivit polițiștilor, bărbatul nu are permis de conducere, iar, la momentul depistării, avea o concentrație de peste 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

VEZI: Autorul accidentului de pe Bucureşti, urmărit de poliţişti din Jucu până în centrul Clujului! Era băut şi nu avea permis

Comenteaza