Video Barosan cu X5, aroganță la Polivalenta din Cluj: A luat-o peste bordură și s-a înfipt ca un șmecher pe drum! "Spurcată specie a devenit ființa umană..."

Barosan cu X5, aroganță la Polivalenta din Cluj: A luat-o peste bordură și s-a înfipt ca un șmecher pe drum! "Spurcată specie a devenit ființa umană..."
| Foto: captura Facebook

Șoferul unui BMW cu numere de București nu a fost dispus să stea la rând pentru a ieși regulamentar din parcarea de la Sala Polivalentă din Cluj-napoca, așa că a luat-o de-a curmezișul, peste bordură.

Șoferul trebuia să vireze la dreapta la ieșirea din parcare și să-și aștepte rândul. Se pare că bărbatul voia să o ia spre calea Moților, așa că nu s-a mai sinchisit de regulile de circulație din zonă și și-a făcut propria cărare peste spațiul verde și bordură - că doar are 4x4 și își poate permite un off-road... Și asta nu a fost tot. După ce s-a "înfipt" peste mașinile care așteptau cuminți pe banda lor, a făcut și o "românească" - a întors peste linia continuă și și-a văzut de drum...

Imaginile au fost postate pe un grup destinat șoferilor, iar clujenii nu s-au ferit să critice gestul:

"Ce mai, a ajuns Clujul plin de cocalari de genul. Dacă mergea frumos pe la barieră cred că murea! / Nu fiți rai, fluidizati traficul! / Ce ai făcut boss, ai crezut că ești la București? / Ați fost în București să vedeți cum se conduce acolo?....fără reguli, fără priorități, fiecare cum îl taie capul....mai e puțin și la Cluj va fi la fel.... / Spurcată specie a devenit ființa umană..." - sunt o parte dintre comentariile clujenilor.

Se pare că manevra șoferului cu BMW nu a fost una singulară: "Nu-i 1, stau de 1 ora și deja-i al 8-ulea" - a scris cineva.

(sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. CLUJ)
Comenteaza