Băsescu: PSD, deturnat în interes propriu, de câţiva submediocri ca intelect, dar vicleni şi guralivi

Băsescu: PSD, deturnat în interes propriu, de câţiva submediocri ca intelect, dar vicleni şi guralivi
Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat vineri că PSD este deturnat în folosul influenţei şi puterii unor "incompetenţi şi guralivi", precum Liviu Dragnea şi Gabriela Firea, afirmând că trebuie să se decidă "foarte rapid, dacă vrea să redevină partid politic viu, util ţării".

"PSD, un partid deturnat. (...) Acum, PSD este un partid deturnat. Deturnat în folosul influenţei şi puterii politice şi executive a guralivilor vicleni şi incompetenţi Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh", a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Traian Băsescu a afirmat că "un colos politic de talia PSD" a ajuns să fie "deturnat în interes propriu, de câţiva submediocri ca intelect, dar vicleni şi guralivi şi, mai ales, degrabă vorbitori la tv-uri".

"Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Sevil Shhaideh toţi nişte oportunişti crânceni, incompetenţi pentru funcţiile pe care le ocupă, au ajuns să domine un partid uriaş care are comportamentul unei <<cutii cu plastilină>>, amorfă, pe care o modelează fără niciun efort un copilaş la grădiniţă. Este exact ce le trebuie oportuniştilor incompetenţi, vicleni şi guralivi, pentru a folosi <<cutia cu plastilină>> pentru propriul lor postament politic, cu adânc dispreţ faţă de interesele PSD dar, mai ales, faţă de interesele ţării", a scris Băsescu.

PSD trebuie să se decidă "foarte rapid, dacă vrea să redevină partid politic viu, util ţării", a susţinut liderul PMP.

"De aceea, cred eu, <<cutia cu plastilină>> trebuie să se decidă foarte rapid, dacă vrea să redevină partid politic viu, util ţării, sau îşi menţine statutul actual, dar atunci există riscul ca bebeluşul de la grădiniţă să facă pipi pe ea, pe cutia cu plastilină, aşa cum s-a întâmplat miercuri la moţiune. Menţinerea acestui statut face din PSD un partid INAPT PENTRU GUVERNARE", a susţinut Traian Băsescu.

 

Comenteaza