Video Foto Bătaia de joc de la Electric Castle. A fost jale în parcare. Cozi de 5 ore pentru a pleca de la festival. Oficialii răspund sec: „S-au blocat drumurile, trebuie evacuate 40.000 masini, dați-ne dvs. o soluție”

Bătaia de joc de la Electric Castle. A fost jale în parcare. Cozi de 5 ore pentru a pleca de la festival. Oficialii răspund sec: „S-au blocat drumurile, trebuie evacuate 40.000 masini, dați-ne dvs. o soluție”
| Foto: Instagram - Siginutz
Bătaia de joc de la Electric Castle. A fost jale în parcare. Cozi de 5 ore pentru a pleca de la festival. Oficialii răspund sec: „S-au blocat drumuril
Bătaia de joc de la Electric Castle. A fost jale în parcare. Cozi de 5 ore pentru a pleca de la festival. Oficialii răspund sec: „S-au blocat drumuril
Bătaia de joc de la Electric Castle. A fost jale în parcare. Cozi de 5 ore pentru a pleca de la festival. Organizatori răspund sec: „S-au blocat drumu

Electric Castle a avut o zi plină de oamei vineri, prezența a fost de 68.000 de persoane, însă nu fără bătăi de cap, atât pentru participanții la festival, cât și pentru organizatori din cauza cozilor infernal de lungi pentru a ajunge acasă după a treia zi de festival.

Festivalierii de la Electric Castle care au vrut să se întoarca în Cluj-Napoca dupa ora două noaptea, au stat blocați la ieșirile din parcări și în coloană până la ieșirea din sat, până după zorii zilei. Este și exemplul unor tineri care au încercat să plece la 2.30 și au ajuns pe drumul național abia la 6, iar în Cluj-Napoca abia la 6.40.

Răspuns sec: „dați-ne dumneavoastă o soluție”

A fost anunțată echipa Electric Castle, poliția prin apel la 112, însă răspunsul e sec: „s-au blocat drumurile, trebuie evacuate 40.000 masini, dati-ne dv. o solutie”.

Angajații de la parcare erau depășiti de situatie și nu aveau nici stații de comunicare. Parcare costă 50 lei/zi, iar un bilet pe zi la festival este 75 euro (cu taxe).

La fel s-a stat si la autobuz (4-5 ore). 20 lei a costat un bilet, dar au existat și bilete cu prioritate, la 40 de lei, însă și posesorii acelor bilete au stat la coadă câteva ore bune. Reprezentanțaii festivalului au anunțat faptul că au eleminat acele bilete cu prioritate. 

Sute de tineri au renunțat să aștepte și au mers spre gară, unde era și acolo aglomerație. La sosirea trenului, cei care îl așteptau au aplaudat, iar o persoana care a filmat momentul a afirmat faptul că aplauzele sunt în semn ironic la adresa proastei organizări a transportului de la festival.

Organizatorii răspund: „Atât ne permite infrastructura”

„Încercăm să optimizăm procedura de îmbarcare în autobuze. Am scos zona cu prioritate. Vom mări viteza de îmbarcare traficul e și așa aglomerat în weekend, atât ne permit infrastructura. Încercați să nu vă grabiți la autobuz fix după ce se termină show-ul de la scena principală, au declarat orgnaizatorii festivalului Electric Castle într-o postare pe Facebook.

 

Comenteaza