Bătaia „fiului risipitor”. Victima spune că a luat bătaie pentru că nu i-a oferit actele casei fiului bătrânei pe care o îngrijeşte

Bătaia „fiului risipitor”. Victima spune că a luat bătaie pentru că nu i-a oferit actele casei fiului bătrânei pe care o îngrijeşte
Bărbatul a aşteptat-o ieri seară pe asistenta socială şi a agresat-o într-o staţie de autobuz.

Feri şi Eniko formează de ceva vreme o pereche şi ambii, pe lângă munca pe care o depun la un cămin de bătrâni din Cluj-Napoca, bărbatul ca asistent medical, iar femeia pe post de îngrijitoare, se ocupă zi şi noapte de o pensionară în vârstă de 60 de ani, bolnavă de Parkinson.

Ieri seară, în jurul orei 20:30, Eniko a ieşit din tură şi a coborât din autobuzul numărul 30 într-o staţie din cartierul Grigorescu, urmând să se îndrepte spre locuinţa bătrânei de care are grijă, situată pe strada Donath.

"Acolo mă aştepta fiul femeii, beat turtă, care ne e şi coleg la căminul de bătrâni. Acesta, fără să-mi spună ceva, în momentul când am coborât din autobuz, în văzul tuturor celor se aflau în staţie, m-a apucat de toarta poşetei şi m-a trântit la pământ. M-am lovit rău la picior, astfel că am fost nevoită să iau urgent o maşină până la UPU, unde mi s-a acordat primul ajutor".

Povesteşte, la rândul său, Feri: "Omul ăsta crede că vrem să-i luăm locuinţa mamei sale şi ne şicanează în fel şi chip. E supărat-foc pe noi fiindcă am refuzat să-i dăm actele locuinţei femeii, când aceasta a fost internată în spital, ca să i-o vândă. El ştie bine de tot că o ajutăm pe mama lui dezinteresat - noi avem locuinţă, pe strada Florilor, în Floreşti - şi, mai mult, am ajuns chiar să-i plătim cheltuielile de la bloc, lui nepăsându-i deloc de ea. Să nu mai spun că eu sunt cel care o pansează şi-Ii administrează tratamentul pentru această boală extrem de dificilă, Parkinson".

Astăzi, cei doi s-au prezentat împreună la IML Cluj. După consult, femeii i s-a eliberat un certificat medico-legal în care i se recomandă îngrijiri medicale pentru o perioadă de două zile. Cei doi spun că peste câteva ore se vor prezenta la poliţie pentru a depune plângere penală împotriva bărbatului agresiv.

Comenteaza