Bătaie ca-n filme la Cluj. I-au rupt mandibula VIDEO

Bătaie ca-n filme la Cluj. I-au rupt mandibula VIDEO
Bătaie ca-n filme la Cluj. Un tânar a fost bătut crunt de 2 indivizi, chiar în faţa blocului în care locuieşte. El susţine că a fost urmărit în trafic şi atacat cu un cuţit şi un baston telescopic imediat ce a parcat maşina. În urma bătăii, bărbatul de 25 de ani s-a ales cu o fractură de mandibulă.

Alex, tânărul agresat, povesteşte că a fost claxonat de mai multe ori în trafic, pe drumul spre casă. Când a parcat în faţa blocului, din maşina aflată în spatele său au ţâşnit două persoane. "Au venit la mine şi m-au luat direct la bătaie", spune Alex. "Eu le-am explicat: de ce claxonezi, nu vezi că vreau să intru în spatele blocului? Şi m-au lovit fără să stea pe gânduri, cu bastonul. I-am văzut. aveau şapcă şi glugă ca să fie mai greu de identificat". Unul dintre cei doi agresori avea şi un cuţit.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută. În urma bătăii încasate, Alex a ajuns la urgenţe. "Am fost operat de fractură de mandibulă", spune Alex. "Am două plăcuţe de titan şi 9 şuruburi şi o să fiu imobilizat cel puţin o lună. Din ce-am înţeles de la medicul legist s-a mai întâmplat săptămâna asta o chestie asemănătoare".

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

"Inspectoratul judeţean pentru Poliţie Cluj a fost sesizat prin plângere de către un tânăr de 25 de ani cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni comisă în data de 30 septembrie, pe strada Dunării de către persoane necunoscute", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu.

Tânărului i s-a eliberat un certificat medico-legal, în care i se recomandă un repaus de până la 75 de zile.

Reporter: Anca Baciu
Imagine: Rareş Râşnoveanu

 

Comenteaza