Bătaie ca-n Vestul Sălbatic în Viişoara. Şi-au cărat pumni, picioare şi... ce au prins la mână prin birt

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic în Viişoara. Şi-au cărat pumni, picioare şi... ce au prins la mână prin birt
| Foto: generic - Sursa: https://www.viatanemteana.info

8 persoane au fost reţinute de poliţiştii clujeni pentru lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare. Şi-au cărat pumni, picioare şi ce au mai prins la mână prin barul din Viişoara, judeţul Cluj. 

"La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în incinta unui local din comuna Viișoara, ar fi izbucnit un conflict între mai multe persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri dintre 2 tineri de 19 și 20 de ani, a izbucnit un scandal în care au fost angrenați în total 8 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani.

În cadrul conflictului, aceștia s-ar fi agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, dar și cu alte corpuri dure aflate în interiorul localului.

Prin acțiunile violente desfășurate atât în interiorul localului, cât și în afara acestuia, a fost provocată o stare de temere și indignare, fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, față de cei 8 bărbați", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza