Bătaie generală, cu furci şi săbii, pe fondul consumului de alcool. Cum s-a terminat

Bătaie generală, cu furci şi săbii, pe fondul consumului de alcool. Cum s-a terminat
Oamenii legi au fost nevoiţi să intervină duminică după-masa, în jurul orei 15:30, pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane, care ar fi avut loc pe fondul consumlui de alcool.

Scandalul a avut loc în localitatea Recea Cristur, unde potrivit dej24.ro, mai mulți indivizi de etnie romă i-au împărţit pumni și picioare în apropierea terenului de fotbal. Sătenii au relatat că persoanele implicate s-au atacat reciproc cu furci, bâte, topoare sau săbii.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că bătaia a izbucnit între membrii unei familii pe fondul consumului de alcool şi a unor discutii contradictorii. Pentru aplanarea conflictului au intervenit şi poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Dej, precum şi o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

"Dintre persoanele implicate, trei au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu au rămas internate având leziuni superficiale", a transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

În cauză, poliţiştii au reţinut patru bărbaţi din Recea Cristur, cu vârsta de 17, 22, 32, respectiv de 54 de ani, care sunt bănuiți de comiterea infracţiunii de încăierare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

 

Comenteaza