Bătaie la clubul Midi: un bodyguard ar fi bruscat zeci de oameni care aşteptau la coadă

Bătaie la clubul Midi: un bodyguard ar fi bruscat zeci de oameni care aşteptau la coadă
Scandal aseară la clubul Midi: sute de oameni care aşteptau înghesuiţi la intrare au fost îmbrânciţi şi loviţi de un bodyguard. Reprezentanţii clubului Midi neagă că ar fi avut loc un scandal şi susţin că bodyguarzii au intervenit doar pentru menţinerea ordinii.

Situaţia a fost sesizată presei de unul dintre cei prezenţi, Amanda Canton. "Ceea ce am trăit, atât în timpul în care am vrut să intru, cât şi înăuntru, depăşeşte orice gânduri", spune ea.A ajuns la club în jurul miezului nopţii, când deja la intrare se stătea la coadă până în stradă. "Am aşteptat la rând mai bine de o oră, fiind împinsă în toate părţile de oamenii care nu mai aveau răbdare", spune ea. 

"La un moment dat, un angajat al ML Vip Guard, firma care asigură securitatea în clubul Midi, a ieşit afară şi a început să împingă cu putere şi să lovească oamenii ce stăteau la coadă, că erau fete, că erau băieţi. M-a lovit şi pe mine destul de tare, lucru pentru care nu am mai continuat să stau la rând. Toată lumea s-a speriat, rămânând pur şi simplu mască de ce putea să facă bodyguardul cu pricina". La Midi a fost organizată ieri o petrecere privată, unde accesul s-a făcut pe bază de invitaţie.

UPDATE Reprezentanţii clubului Midi au transmis o poziţie cu privire la incidentul semnalat, în care neagă că ar fi avut loc un scandal şi susţin că bodyguarzii au intervenit doar pentru menţinerea ordinii.

"Aseară nu a avut loc niciun scandal la Club Midi. Nimeni nu a fost lovit şi mai ales nu de către bodyguarzii clubului. Este adevărat că s-a format coadă afară, s-a strâns un numar mai mare de persoane care au tot încercat să intre, deşi capacitatea clubului nu a mai permis, 1.000 de oameni fiind deja prezenţi la petrecere. Bodyguarzii doar au menţinut ordinea, în încercarea de a calma spiritele, şi au încercat să împingă mulţimea înapoi pentru a se putea deschide uşa să poată ieşi cei prezenţi deja la eveniment. Există camere afară şi înăuntru, pentru intrare, şi putem prezenta dovezi. Faptul că Amanda Cantona a fost împinsă de către cei care au fost prezenţi la coadă nu are nicio legătură cu Club Midi. Bodyguarzii au menţinut ordinea şi au încercat pe cât posibil să menţină intrarea sub control", a precizat Gabriel Aldea, PR la clubul Midi.

 

Etichete
Comenteaza