Bătăușii angajatului Primăriei Dej, eliberați sub control judiciar

Bătăușii angajatului Primăriei Dej, eliberați sub control judiciar
Cei doi bărbați care l-au bătut cu sânge rece pe un angajat al Primăriei Dej, reținuți marți pentru 24 de ore, au fost eliberați miercuri sub control judiciar.

Ciprian Pura, fiul unui om de afaceri, și Marius Souca, fiul fostului comandant al Poliţiei Municipiului Gherla, suspecți că ar fi autorii asaltului din noaptea dintre 27 și 28 decembrie, au fost aduși miercuri în fața judecătorilor, care au decis să îi elibereze, însă sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În mod concret, cei doi vor fi obligați să respecte anumite condiții și să se prezinte la poliție ori de câte ori sunt chemați. 

Ei sunt suspectați că, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi luat la bătaie pe Călin Ionac, responsabilul de funcţionarea patinoarului artificial din Dej, în fața localului Casa de Piatră, în timp ce acesta se deplasa spre casă după ce fusese să verifice stratul de gheață de pe patinoar.

În urma cercetărilor, cei doi au fost reținuți marți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe" şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice", fapte prevăzute de Codul penal

Comenteaza