Băut, a ieşit cu maşina la plimbare şi-a ajuns într-un zid

Băut, a ieşit cu maşina la plimbare şi-a ajuns într-un zid
Un tânăr este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea a trei infracţiuni după ce a ieşit la plimbare cu maşina fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul, un bărbat de 22 de ani din comuna Moldoveneşti, a fost depistat de poliţişti duminică seara, la ora 20:32, în urma unui apel la 112 cu privire la un accident rutier produs pe raza localităţii Plăieşti.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că acesta a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a intrat într-un imobil. În plus, "în urma testării conducătorului auto a reieşit că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,88 g/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că autovehiculul nu era înmatriculat", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe" şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", fapte prevăzute şi pedepsite Codul penal.

Comenteaza