Băut şi cu permisul suspendat, un şofer s-a urcat la volan şi a ajuns într-un gard

Băut şi cu permisul suspendat, un şofer s-a urcat la volan şi a ajuns într-un gard
Un conducător auto care avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa alcoolului a fost impicat miercuri într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În jurul orei 22:00, şoferul respectiv, un bărbat de 28 de ani din comuna Aşchileu, se deplasa pe DJ 146, pe raza localităţii Aşchileu Mare, însă ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, părăsind astfel partea carosabilă. În acest context, el a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din zonă, acesta fiind distrus parţial.

"În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului şi a fost transportat la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice. Totodată, s-a constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi distrugere din culpă, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

Comenteaza