Beard Brothers construiesc o școală de meserii în Cluj: Au nevoie de 300.000 euro

Beard Brothers construiesc o școală de meserii în Cluj: Au nevoie de 300.000 euro
| Foto: Beard Brothers

Beard Brothers au planuri mari pentru 2021. Vor să strângă 300.000 euro ca să construiască o şcoală în Cluj. 

"Pornim la drum … din nou. După 6 ani de activitate, după 12 campanii mari şi nenumărate experienţe frumoase concluzia este aceeaşi: schimbarea se face prin educaţie! Oameni frumoşi, ne-am decis să pornim pe cel mai greu şi lung drum de până acum. Beard Brothers construieşte o şcoală! BeardBrothersSchool este planul nostru pentru cea de-a 13 – a campanie. Ne-am propus o altfel de şcoală: un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie, un loc în care vor asimila cunoştinte necesare dezvoltării personale şi profesionale, un loc în care se va crea o comunitate de la care cu toţii vom avea de invăţat.

BBSCHOOL – VA AVEA MAI MULTE DIRECŢII PRINCIPALE:

Educaţie pentru copii
Cursuri şi Workshops practice pe diferite domenii de activitate, cât şi cursuri suplimentare pentru o asimiliare mai bună a materiilor şcolare generale.
Schimbarea mentalităţii privind meseriile şi formarea profesională în această direcţie.
Sprijinirea beneficiarilor privind reconversia profesională.

PROIECTUL ESTE STRUCTURAT PE DOUĂ RAMURI:

SOCIAL – ramură adresată copiilor din centrele de plasament sau care provin din familii care au o situaţie precară. Aceştia vor beneficia gratuit de serviciile şcolii.
ECONOMIC-SOCIAL – cursurile şi workshop-urile vor avea un cost prestabilit, iar fondurile strânse vor asigura aceleaşi servicii pentru cei care nu îşi permit (Learn & Help).

Costurile proiectului BBSchool sunt estimate la 300.000 euro. (Prima fază a proiectului se rezumă la construcţia şcolii într-un spaţiu de aproximativ 400 mp, în jurul Clujului.) Între timp, dăm restart proiectului The Tutors – proiect de mentorat care se bazează pe aceleaşi principii ca şi BBSchool, dar la o scară mai mică.
NO, HAI LA TREABĂ! Doneaza pe www.beard-brothers.ro/doneaza".

Comenteaza