Beard Brothers construiește o școală de meserii în Cluj

Beard Brothers construiește o școală de meserii în Cluj
| Foto: Beard Brothers

Asociația Beard Brothers a lansat cel mai ambițios său proiect de până acum: construirea unei școli de meserii în Cluj. Aceasta se va adresa, în principal, copiilor din centrele de plasament sau din familii cu o situaţie precară.

„Beard Brothers School (BB) este planul nostru pentru cea de-a 13-a campanie. Ne-am propus o altfel de şcoală: un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie, un loc în care vor asimila cunoştințe necesare dezvoltării personale şi profesionale, un loc în care se va crea o comunitate de la care cu toţii vom avea de învăţat”, transmit cei de la Beard Brothers.

Proiectul este structurat pe două ramuri: social – ramură adresată copiilor din centrele de plasament sau care provin din familii care au o situaţie precară (aceştia vor beneficia gratuit de serviciile şcolii); și economic-social – cursurile şi workshop-urile vor avea un cost prestabilit, iar fondurile strânse vor asigura aceleaşi servicii pentru cei care nu îşi permit.

Costurile proiectului sunt estimate la 300.000 de euro. Prima fază a proiectului se rezumă la construirea şcolii într-un spaţiu de aproximativ 400 mp, în jurul Clujului. Contribuie și tu la construirea școlii de meserii BB prin achiziționarea de produse Beard Brothers, aici!

 

Comenteaza