Beat şi fără permis, la volan prin Mănăştur. A ajuns după gratii

Beat şi fără permis, la volan prin Mănăştur. A ajuns după gratii
Poliţiştii clujeni au oprit în trafic, pe strada Primăverii din Mănăştur, un şofer care conducea beat şi fără permis de conducere.

"La data de 03 aprilie, ora 17.35, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca l-au depistat în trafic pe ADRIAN L. de 49 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Primăverii, deşi se afla în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. În urma testării etilotest a reieşit o concentraţie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 al. 2 şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge", faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 al.1 din OUG 195/2002.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

 

Comenteaza