Beat turtă conducea prin Floreşti. A ajuns după gratii

Beat turtă conducea prin Floreşti. A ajuns după gratii
Poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore un bărbat de 49 de ani pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

"La data de 11 iunie, ora 01:55, poliţişti rutieri din cadrul I.P.J. Cluj au depistat un bărbat 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza comunei Floreşti, sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat", se arată într-un comunicat remis presei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, sub coordonarea unităţii de parchet competente, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de conducătorul auto în stare reţinere.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza