Becali în dosarul Valiza: Am falsificat, am făcut tot pentru a-mi lua banii

Becali în dosarul Valiza: Am falsificat, am făcut tot pentru a-mi lua banii
Gigi Becali a recunoscut astăzi, în faţa instanţei, unde este judecat în dosarul Valiza, că a falsificat unele acte, pentru a-şi recupera banii pe care ar fi urmat să îi trimită, ca premiere, unor jucători Universităţii Cluj.

"Am antedatat acele acte doar pentru a-mi recupera cei 1.700.000 de euro", a declarat Gigi Becali în faţa Înaltei curţi de Casaţie şi Justiţie, unde se judecă dosarul "Valiza", conform gsp.ro.

"Eu am falsificat, eu am făcut tot pentru a-mi lua banii. Zic hai să pun doi martori, Volcinschi şi Piţi. Piţurcă habar n-avea. I-am zis, hai că e un contract cu teren. A semnat şi a plecat. Doamnă judecător, hai să zicem că nu am falsificat, ci antedatat. Sună mai bine, nu mă condamnă. Alina Ciul era avocata mea. Am chemat-o, ea nu ştia. Am făcut antecontractul, am făcut tot. Ei din respect pentru mine. Volcinschi, Dumnezeu să-l ierte, m-a ajutat. Piţi la fel, Ciul la fel", a precizat Gigi Becali în faţa instanţei, potrivit sursei citate.

Amintim, Gigi Becali este acuzat de dare de mită în dosarul Valiza, pentru că ar fi trimis suma de 1.700.000 de euro pentru premierea unor jucători ai Universităţii Cluj, în vederea obţinerii unui rezultat favorabil cu CFR Cluj, contracandidată directă a Stelei la obţinerea titlului în Liga I, în ultimul meci al ediţiei 2007-2008 de campionat. La Curtea de Apel toţi inculpaţii din dosarul "Valiza" au fost achitaţi.

Etichete
Comenteaza