Bețivii își fac de cap la volan prin Cluj-Napoca. Un bărbat a fost reținut 24 de ore. Avea alcoolemie de peste 1 la mie

Bețivii își fac de cap la volan prin Cluj-Napoca. Un bărbat a fost reținut 24 de ore. Avea alcoolemie de peste 1 la mie
| Foto: Arhiva / ziarroznov.ro

Un șofer în vârstă de 58 de ani a fost reținut timp de 24 de ore după ce a fost depistat cu o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 17 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 58 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 18.05, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca, un autoturism se deplasează haotic, iar conducătorul acestuia ar putea fi sub iunfluența băuturilor acloolice.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat de urgență pentru a intercepta autoturismul, constatând faptul că este vorba de un bărbat de 58 de ani, pe care l-au testat cu aparatul etilotest, fiind indicată concentrația de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” a declarat IPJ Cluj.

Comenteaza