Bicicliştii clujeni, la marş prin oraş

Bicicliştii clujeni, la marş prin oraş
Bicicliştii clujeni se întâlnesc joi la cea de-a 81-a ediţie a "Marşului bicicliştilor", eveniment organizat lunar pentru a promova acest mijloc de transport.

Bicicliştii clujeni sunt invitaţi joi, de la ora 17:45, să se alăture evenimentului organizat de către Clubul de Cicloturism Napoca (CCN).

Coloana va porni la ora 18:00 din Piaţa Unirii, urmând ca, timp de o oră şi jumătate, să străbată oraşul, pe traseul Piaţa Unirii - Bd. Eroilor - Piaţa A. Iancu - Bd. 21 Decembrie 1989 - Piaţa Unirii - Bd. Regele Ferdinand - Piaţa M. Viteazul - str. Ploieşti - str. Paris - Piaţa 1 Mai - str. Porţelanului - str. Nădăşel - str. Oaşului - str. Gării - str. Fabricii de Chibrituri - Piaţa Gării - str. Horea - str. R. Ferdinand - Piaţa Unirii.

Pe lângă rolul de a promova mersul cu bicicleta ca o "alternativă viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul în comun şi deplasarea pietonală", marşul este "totodată şi un prilej de contact, cunoaştere şi pedalare împreună a bicicliştilor clujeni, o ocazie de împărtăşire de opinii, de găsit colegi de excursii sau surse de echipament specific, de schimb de experienţă pe tema magazinelor şi service-urilor de biciclete şi alte teme de interes", susţine Radu Mititean, directorul executiv al CCN.

Seria Marşului Bicicliştilor a început în 2007 şi are loc lunar.

Comenteaza