Foto Biletul de Sănătate 2.0. Dai o tură cu bicicleta în față la Central și primești bilet pentru autobuz

Biletul de Sănătate 2.0.  Dai o tură cu bicicleta în față la Central și primești bilet pentru autobuz

Sports Festival și Primăria municipiului Cluj-Napoca, oferă din nou bilete gratuite dornicilor de mișcare. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de o călătorie, este să pedalezi în stația special amenajată în fața Centrului Comercial Central.

„SportsFestival prezintă Biletul de sănătate 2.0 - o tură cu bicicleta îți aduce un bilet cu o călătorie, valabil 7 zile pentru orice călătorie în rețeaua de transport public urban din oraș

Noua stație smart este amplasată pe strada Regele Ferdinand, în stația Central. Aceasta funcționează zilnic, între orele 8.00-20.00.

În timpul pedalării, distanța parcursă este afișată pe ecran, dar și viteza de deplasare. Timpul obținut pentru parcurgerea celor 500 m va genera un clasament care se va actualiza permanent. Stația va emite Biletul de Sănătate celor care au reușit să parcurgă întregul traseu în maxim 3 minute.

Biletul de sănătate 2.0 a debutat la sfârșitul Săptămânii Europene a Sportului. Primăria Municipiului Cluj-Napoca a aderat la inițiativa Comisiei Europene și a marcat în perioada 23-30 septembrie o serie de activități pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la beneficiile practicii sportive și ale activității fizice regulate”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook Municipiul Cluj-Napoca.

Comenteaza