Bloc de locuinţe sociale în Gheorgheni, dat în folosinţă azi. Vezi cum arată VIDEO

Bloc de locuinţe sociale în Gheorgheni, dat în folosinţă azi. Vezi cum arată VIDEO
Fostul "bloc NATO" a ajuns bloc de locuinţe sociale şi a fost dat în folosinţă azi, după lucrări care au durat aproape un an şi au fost finanţate cu bani europeni.

Lucrările au fost executate de Conimet Impex SRL într-un contract cu valoarea de 773.200 lei plus TVA, jumătate din suma estimată de Primărie pentru lucrări. De menţionat, la fiecare etaj al blocului au fost montate geamuri termoizolante cu deschidere în interior, dar la ultimul etaj acesta nu poate fi deschis, pentru că firma constructoare a montat un grilaj.

Blocul include acum un număr de 24 de locuinţe sociale, fiecare cu o cameră, o baie şi o bucătărie individuale de câţiva metri pătraţi. La parter au fost amenajate opt locuinţe, iar la etajele superioare - câte patru. Finisajele includ pardoseli de lemn, gresie şi tâmplărie PVC. Balustradele la casa scării sunt din confecţii metalice, iar zugrăvelile exterioare sunt alb-mat. Pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi, la intrarea în clădire a fost montată o rampă de acces special.

 

Vezi cum arăta blocul în urmă cu un an:

Comenteaza