Bobocii şcolii clujene de poliție au depus jurământul militar FOTO

Bobocii şcolii clujene de poliție au depus jurământul militar FOTO
Un număr de 51 de boboci ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca au depus jurământului militar.

La festivitatea depunerii jurământului militar de către elevii promoției 2012-2014 ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca au participat adjunctul Inspectorului General al Poliției Române,comisar șef de poliție Constantin Nicolescu; consilierul Ministrului Administrației și Internelor,Paul Zai; subprefectul județului Cluj, Mihnea Remus Iuoraș; Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca și numeroși reprezentanți ai partenerilor școlii din rândul instituțiilor de menține a ordinii publice județene, ai administrației locale și județene, ai societății civile.

Tot astăzi, conducerea şcolii clujene de poliție a prezentat "Raportului de stare al Şcolii de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca pentru anul şcolar 2011-2012", care a oferit câteva repere din realizările și planurile de viitor ale instituției.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum șase promoţii de elevi, deveniţi în urma absolvirii peste 1.300 de agenţi de poliţie gata să facă faţă provocărilor carierei pentru care au fost instruiţi.

Comenteaza