Boc a participat la campania de Crăciun organizată de Cristian Gog

Boc a participat la campania de Crăciun organizată de Cristian Gog
Darurile adunate în cadrul campaniei "Nepoţi de Crăciun", derulată de Cristian Gog şi mai mulţi bloggeri clujeni, în calitate de voluntari, au fost prezentate la complexul comercial din Floreşti.

Primarul Emil Boc a fost printre primii care au adus cadouri, toate darurile din cadrul campaniei urmând să fie donate pentru aproximativ 400 de persoane în vârstă din centre de zi clujene.

Conform unuia dintre voluntari beneficiarii sunt în gneral persoane care frecventează centre unde stau doar pe parcursul zilei, având, în general, unde locui, însă în schimb au o situaţie materială grea şi se simt singuri.

Cei aproximativ 70 de bloggeri şi voluntari care participă la campanie, între care şi Cristian Gog, câştigătorul emisiunii "Românii au talent", încearcă să strângă 400 de pachete pentru persoane în vârstă din centre de zi.

Până acum în cadrul campaniei au fost donate în special produse alimentare, dar şi produse cosmetice.

Campania "Nepoţi de Crăciun" se află la cea de-a treia ediţie, amploarea ei crescând odată cu popularitatea lui Cristian Gog.

UPDATE Primarul Emil Boc a fost printre primii care au sosit pentru a dona un cadou pentru vârstnici. Edilul a venit cu soţia; el a donat trei coşuri voluminoase, cu coşuri şi alte alimente, soţia sa făcând de asemena o donaţie. De asemenea în urma uneci chete interne organizate la nivelul primăriei abgajaţii instituţiei au donat doi saci cu pungi de orez.

"Ne-au întrebat ce să cumpere de bani şi noi le-am zis că ar fi bine orez, pentru că încercăm să echilibrăm pachetele", a precizat Dan Ciulea, vicepreşedintele asociaţiei Magic People, prin intermediul căreia este derulată campania.

Conform organizatorilor, alimentele strânse urmează să fie distribuite la persoanele în vârstă din centrele şi evidenţele de asistenţă ale Primăriei clujene.

Comenteaza