Boc, sportiv pentru o zi. A jucat handbal, baschet şi tenis la inaugurarea unei săli de sport FOTO/VIDEO

Boc, sportiv pentru o zi. A jucat handbal, baschet şi tenis la inaugurarea unei săli de sport FOTO/VIDEO
Primarul Clujului, Emil Boc, şi-a testat în faţa publicului abilităţile sportive, cu prilejul inaugurării unei săli de sport din cadrul unui liceu din Cluj. Boc nu s-a dat în lături să testeze dotările noii săli şi, ajutat de sfaturile elevilor, a încercat să joace handbal, baschet şi tenis de masă.

După ce a asisat la momentele pregătite de elevii şcolii, Boc a decis să încerce sporturile practicate de copii. A renunțat rapid la sacoul care îl incomoda și a început să ia lecții de la micuți. Prima dată s-a îndreptat spre terenul de hanbal, unde a dat cinci lovituri, dintre care a ratat patru. Nici la baschet nu s-a descurcat prea bine: a făcut o singură încercare, însă nu a înscris.

La tenis de masă, fostul premier a avut ocazia de a se întrece cu un campion naţional la acest sport şi şi-a amintit nostalgic de zilele petrecute pe băncile şcolii. "În generală jucam și noi la școală tenis de masă, pe bănci", a spus Boc.

Întregul episod sportiv s-a desfăşurat cu ocazia inaugurării sălii de sport a Colegiului Naţional George Coşbuc Cluj-Napoca. Până în prezent, elevii şi-au desfăşurat orele de educaţie fizică afară, în sălile de clasă sau într-un spaţiu improvizat la subsolul clădirii.

"Vă spun sincer, nu cred că poți resimți o bucurie mai mare decât să îi vezi pe acești tineri minunați făcând sport și având oportunități să facă baschet, handbal, gimnastică, tenis de masă sau alte sporturi de acest fel în cea mai modernă sală de sport pe care o are municipiul pregătită pentru unitățile școlare", a declarat primarul.

Construirea sălii de sport a început în vara anului 2013, iar valoarea lucrărilor s-a ridicat la 2 milioane de lei.

Comenteaza