Bone Ferenc, bărbatul care a recunoscut că a ucis-o pe Beata Molnar, rămâne în arest preventiv

Bone Ferenc, bărbatul care a recunoscut că a ucis-o pe Beata Molnar, rămâne în arest preventiv

A fost prelungit arestul preventiv pentru Bone Ferenc. Acesta fusese reținut la sfârșitul lunii mai după, ce a recunoscut că a ucis-o pe Beata Molnar, cea pe care o ceruse de soţie înainte de crimă.

Tribunalul Cluj a admis luni, 22 august, propunerea Parchetului privind prelungirea arestului preventiv a criminalului, Bone Ferenc. Arestul preventiv s-a prelungit cu încă 30 de zile, până pe data de 23.09.2022, inclusiv.

Beatea Molnar a fost dată dispărută din Cluj și găsită moartă în Bihor. Bone Ferenc, fost cadru universitar în Cluj-Napoca a recunoscut la sfârșitul lunii mai că el este cel care a omorât-o, însă "din dragoste".

Individul fusese dat în urmărire generală când a fost depistat de poliţişti. Acesta se ascundea într-un vagon de tren, în Oradea, judeţul Bihor. Locul unde a fost găsit Boné Ferenc era la 60 de kilometri de cel unde a fost descoperit cadavrul iubitei lui, Beata Molnar, acoperit cu saci menajeri și resturi vegetale, în spatele unei stații de carburant abandonată. 

Individul a declarat că în timp ce se aflau în zona lacului Tarnița, la cascada Vălul Miresei, i-a spus victimei că doreşte să se căsătorească cu ea. De aici ar fi început o ceartă aprinsă, iar tânăra i-ar fi zis că vrea să se întoarcă acasă, în Cluj-Napoca. În acel moment, bărbatul și-a ieșit din minți şi a ucis-o. 

Bone Ferenc are antecedente privind violența domestică și o condamnare cu suspendare la 1,3 ani de închisoare, după ce și-a agresat o altă fostă iubită.

Comenteaza