Foto Bonnie şi Clyde de Cluj. Au spart un apartament de pe strada Horea și au furat un sfert de milion de lei

Bonnie şi Clyde de Cluj. Au spart un apartament de pe strada Horea și au furat un sfert de milion de lei
Bonnie şi Clyde de Cluj. Au spart un apartament de pe strada Horea și au furat un sfert de milion de lei
Apartament de pe strada Horea, spart de doi tineri. Au furat aproape un sfert de milion de lei
Apartament de pe strada Horea, spart de doi tineri. Au furat aproape un sfert de milion de lei

Un tânăr de 28 de ani și o tânără de 27 de ani au fost arestați preventiv, fiind bănuiți de furt dintr-un imobil de pe strada Horea din Cluj-Napoca.

La nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție se află în instrumentare un dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de furt calificat, în cadrul căruia a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Gherla și o tânără de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

"În fapt, polițiștii au stabilit faptul că la data de 13 iunie a.c., în jurul orei 20.15, cei doi ar fi pătruns, prin escaladare, într-un imobil situat la parterul unui bloc de pe strada Horea din municipiu, de unde ar fi sustras suma de 248.000 de lei.

Astfel, în cadrul activităților investigativ-operative derulate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca - Secția 1 Poliție, cu sprijinul efectivelor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic, cei doi tineri au fost depistați în municipiul Cluj-Napoca", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Până la acest moment, prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial de polițiști.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările au fost derulate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comenteaza