Bucurie și pace într-o lume învrăjbită: Campanie mondială organizată de Martorii lui Iehova în folosul semenilor

Bucurie și pace într-o lume învrăjbită: Campanie mondială organizată de Martorii lui Iehova în folosul semenilor

Conflictele, războaiele, bolile, problemele economice și sociale amenință pacea și liniștea tuturor. Vor trăi vreodată oamenii în pace bucurându-se cu adevărat de viață? Pentru a răspunde la această întrebare, Martorii lui Iehova din România și de pe întregul pământ organizează în luna septembrie campania: Bucurie și pace într-o lume învrăjbită.

Cu gândul la semenii lor, în cadrul acestei campanii mondiale, Martorii lui Iehova din Cluj distribuie gratuit broșura Bucură-te pentru totdeauna de viață!, anunţă Departamentul de Informații Publice, Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova”. 

Prin această inițiativă, Martorii lui Iehova îndreaptă atenția asupra promisiunilor încurajatoare ale Bibliei cu privire la viitor și arată că oamenii se pot bucura pentru totdeauna de viață pe pământ, deși situația actuală pare să indice contrariul.

La nivel global, vor fi distribuite milioane de exemplare ale broșurii Bucură-te pentru totdeauna de viață! în peste 530 de limbi. În județul Cluj, Martorii lui Iehova vor distribui exemplare ale acestei broșuri în limbile română, maghiară și rromani.

Îndreptând atenția asupra Cuvântului lui Dumnezeu, broșura răspunde la numeroase întrebări, precum: Cum am apărut? Care este scopul vieții? De ce suferim? Va veni vreodată un sfârșit al lumii? Se vor putea bucura oamenii pentru totdeauna de viață? Milioane de oameni de pe întregul pământ au aflat deja răspunsul la aceste întrebări citind Biblia.

Broșura poate fi citită sau descărcată gratuit în sute de limbi accesând adresa https://www.jw.org/ro/biblioteca/carti/bucura-te-pentru-totdeauna-de-viata-brosura/. Sau se poate solicita un exemplar gratuit de la Martorii lui Iehova din localitatea dumneavoastră, transmite biroul de presă al Martorilor lui Iehova din România.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza