Ca-n filme: s-a urcat beat la volan, a distrus un semafor electric şi a ajuns cu maşina cuprinsă de flăcări

Ca-n filme: s-a urcat beat la volan, a distrus un semafor electric şi a ajuns cu maşina cuprinsă de flăcări
Un accident rutier cu trei autovehicule implicate s-a produs miercuri pe fondul consumului de alcool. În urma impactului, un semafor electric a fost distrus, iar unul dintre autovehicule a luat foc.

Ineditul incident a avut loc în jurul orei 23:00 pe strada Traian Vuia, protagonistul fiin un tânăr dejean de 27 de ani. 

Potrivit poliţiştilor, pe fondul consumului de alcool, el ar fi acroşat două autovehicule, după care ar fi intrat în coliziune cu stâlpul de susţinere al semaforului electric, aflat la intersecţie cu strada Branului. Mai mult, în urma impactului, autoturismul condus de acesta a luat foc.

"În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

UPDATE: Şoferul în cauză a fost reţinut joi pentru 24 de ore. "La data de 28 mai, poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un conducător auto de 27 de ani din Dej pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului", au specificat oamenii legii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Comenteaza