Cabral, despre Untold: Au fost patru zile de show cum n-am crezut vreodată că văd în România!

Cabral, despre Untold: Au fost patru zile de show cum n-am crezut vreodată că văd în România!
Peste 330.000 de persoane au participat la ediţia din 2017 a festivalului de muzică clujean Untold. Pe scena principală au urcat cei mai buni DJ-i ai lumii: Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Afrojack sau Dimitri Vegas & Like Mike.

"Patru zile intense, patru zile după care nu mai am voce, energie ori milimetru pătrat de talpă care să nu doară. Dar rânjesc a tont fericit. N-am postat poze și filme de la Untold. Nu în timpul festivalului, o să tot pun acum.

De ce? Trei motive simple:

cei care nu erau acolo dar ar fi vrut să fie... mi-ar fi urat de sănătate, de viață lungă, de noroc în dragoste. Și de constipație severă, hemoroizi și unghii încarnate!
nu m-am dus acolo ca să le fac concurență colegilor din Pro, care transmiteau de la fața locului. Am fost la party-party-dance-dance.
n-a fost, taică, net. Inoke n-a fost cu mine, dar am tot vrut să-i trimit poze și filme, să-i povestesc copilului. Apăi... ce crezi, s-a putut?

Acum sunt mai multe de spus. Despre organizare. Despre promovare. Despre cei din fața scenei. Despre cei de pe scena. Despre cei din spatele scenei. O să le iau pe rând, în articole diferite, să fie mai ușor de urmărit. Promit să fie interesant, o să vin și cu ceva inside-info poate necunoscute încă.

Până atunci pot spune asta: pentru mine Untold 2017 a fost fenomenal! Și... recunosc, aștept cu nerăbdare incomensurabilă Anton... ăăă... Antol... Untold 2018, zic! :)", a scris Cabral pe blogul personal. 

 

Etichete
Comenteaza