Update Foto Căderi de pietre pe drumul Tarnița - Gilău. Traficul a fost închis

Căderi de pietre pe drumul Tarnița - Gilău. Traficul a fost închis
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Circulaţia rutieră a fost blocată timp de câteva ore, pe DJ107P, între Tarnița și Gilău, în urma unor căderi de pietre.

UPDATE 22:28: "În cursul zilei de astăzi dispeceratul ISU Cluj a coordonat acțiunile de eliberarea DJ 107P în urma prăbușirii peste drum a mai multor pietre dintr-un versant de pe marginea drumului, în apropiere de lacul Tarnița.

La fața locului au acționat un echipaj de pompieri cu o autospecială, din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău, un echipaj de poliție și mai multe utilaje ale unui operator economic care efectua lucrări de reabilitare a unui sector din drumul respectiv", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

În jurul orei 21.00, traficul auto a fost reluat, având în vedere că pietrele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă.

Masa de pietre a fost înlăturată cu ajutorul unui escavator, a unui buldozer și a patru camioane de mare tonaj. Arborii au fost înlăturați de echipajul de pompieri ce a acționat în zonă.

________________________________

Ploile abundente ajung să provoace incidente care s-ar putea încheia cu adevărate tragedii. De exemplu, drumul care face legătura între Tarnița și Gilău a fost închis, marți după-amiază, timp de câteva ore, după ce mai multe pietre s-au desprins de pe stâncă și au căzut pe carosabil.

Căderi de pietre pe drumul Tarnița - Gilău. Traficul a fost închis

La fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Cluj și s-a intervenit imediat cu utilaje pentru degajarea drumului. 

Căderi de pietre pe drumul Tarnița - Gilău. Traficul a fost închis

Din primele informații, nimeni nu a fost rănit în urma prăvălirii rocilor.

(sursa: Info Trafic jud. Cluj)

Comenteaza