Video Cadouri de Paște pentru vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj. Primarul Boc: „Nimeni nu e uitat, nimeni nu e abandonat”

Cadouri de Paște pentru vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj. Primarul Boc: „Nimeni nu e uitat, nimeni nu e abandonat”
| Foto: Captură video Facebook - Emil Boc

În prag de Paște, primarul Emil Boc a împărțit cadouri vârstnicilor de la Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj.

Vârsnicii de Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj nu au fost uitați în Vinerea Mare. 

„Nimeni nu e uitat, nimeni nu e abandonat. Cadouri de Paști pentru seniorii găzduiți la Centrul de Îngrijire și Asistență Cluj. Dacă poți face un bine, să îl faci în fiecare zi, cu atât mai mult de Sărbători.

În fiecare an de când sunt primar vin la acest centru în preajma sărbătorilor, pentru a oferi cadouri de Paști și a transmite atenția comunității pentru vârstnicii noștri. Mesajul meu rămâne același: dacă puteți face un bine, să îl faceți!

Produsele sunt oferite de către Coral Impex, cărora le mulțumesc pentru implicarea din fiecare an. Mulțumesc personalului de la Centrul de Îngrijire și partenerilor care susțin activitatea echipei pentru generozitate și implicare”, a transmis Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, într-o postare pe Facebook.

Comenteaza