Calitatea vieţii şi spaţiul public în Cluj-Napoca. Berăria Culturală deschide noul sezon cu o dezbatere de excepție

Calitatea vieţii şi spaţiul public în Cluj-Napoca. Berăria Culturală deschide noul sezon cu o dezbatere de excepție
Cel de-al patrulea sezon al proiectului cultural-comunitar „Berăria Culturală” se deschide miercuri seara (4 mai), de la ora 19, cu o dezbatere de senzație despre relația cauzală dintre starea spațiului public și calitatea vieții într-un oraș precum Cluj Napoca.

Invitat pentru a conferenția și a răspunde la întrebări, este președintele Ordinului Arhitecților din România, arh. Șerban Țigănaș. Aceasta este cea de-a 52 reunire a spiritelor intelectuale sub cupola acestui proiect civic și la o halbă de bere. Evenimentul se desfășoară în sala Euphoria a Fabricii de bere Ursus. Arhitectul Șerban Țigănaș a declarat că va face o prezentare multimedia și interactivă a mai multor proiecte care au influențat starea spațiului civic și calitatea vieții în burgul de pe Someș. De asemenea, va fi prezentată, în premieră, perspectiva asupra modernizării Pieței Unirii și a transformării unei mari părți a acesteia în zona pietonală.

Producătorul și moderatorul dezbaterilor, comunicatorul și istoricul Ion Novăcescu a precizat că a ales această temă, întrucât conceptul „calitatea vieții în Cluj Napoca" este nu numai noul trend forte în comunicarea politico-administrativă, ci și în standardul așteptărilor și nevoii publice.

Proiectul Berăria Culturală, al Fundației Armonia, a intrat în cel de-al patrulea an de activitate şi este finanțat și sprijinit de Ursus Breweries. "Proiectul Berăria Culturală susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021", fiind finanțat de la bugetul local. Intrarea e liberă!

Comenteaza