Campanie umanitară pentru asistenta de la Dej, accidentată grav în Căşeiu

Campanie umanitară pentru asistenta de la Dej, accidentată grav în Căşeiu
S-a întâmplat miercuri, 12 martie, pe drumul național 1C, la intrare în localitatea clujeană Cășeiu. Un echipaj al Ambulanței Dej, cu asistent și șofer, se îndrepta spre un caz în localitatea Cășeiu, unde un pacient avea nevoie urgentă de asistență medicală. Cei doi n-au mai ajuns însă, pentru că o autoutilitară le-a tăiat calea, iar cele două autovehicule s-au izbit violent.

În urma impactului, șoferul autoutilitarei, dar și cei doi angajați ai ambulanței au fost răniți, cea mai afectată fiind asistenta medicală. Monica a suferit o fractură deschisă de femur și fracturi de gambă la ambele picioare, fiind de atunci internată la Clinica de Ortopedie din Cluj-Napoca.

Pentru Monica, veștile îngrozitoare au venit rând pe rând. Având în vedere gravitatea rănilor suferite la picioare, pentru refacere are nevoie de un aparat de osteosinteză, dispozitiv care trebuie suportat financiar chiar de către ea, scrie someseanul.ro

Colegi din serviciile de ambulanță din județul Cluj și nu numai, colegi din spitalele din zonă sau pompieri, toți au pus mână de la mână, au rupt din puținul lor, pentru a o ajuta pe Monica. La fel au făcut şi zeci de oameni simpli.

Cei care vor să o ajute, cu o sumă cât de mică, o pot face donând bani în contul deschis la Banca Transilvania: RO65BTRL05201201G05711XX - titular Monica Corpodean.

 

Etichete
Comenteaza