Când ar putea fi externat Florin Piersic. Precizările medicilor

Când ar putea fi externat Florin Piersic. Precizările medicilor
| Foto: vip24.ro

Actorul Florin Piersic ar putea fi externat în cel mult zece zile dacă starea sa de sănătate rămâne stabilă. Va rămâne la Spitalul Foișor în tot acest timp sub supravegherea ortopezilor, dar și a medicilor infecționiști de la Spitalul "Matei Balș".

 

Adrian Marinescu, medic: "Important e că riscurile majore au trecut, lucrurile merg bine și această monitorizare nu trebuie făcută neapărat în spital. Atunci când evaluarea va ajunge la concluzia că va putea merge acasă, cu siguranță că o va face. Nu înseamnă că nu va fi în continuare sub observație din punct de vedere cardiologic, ca recuperare ortopedică, infecțios. Toate astea vor merge mai departe. Recuperarea din punct de vedere ortopedic înseamnă un interval destul de lung de timp. Nu înseamnă că rămâi doar în spital. Sau partea legată de procesul infecțios. Atunci când va fi posibil și sperăm că s se va întâmpla curând, va putea să fie monitorizat acasă. Dacă zilele următoare sau săptămâna care vine ne arată această evoluție bună cu siguranță că vom ajunge acolo."

În urmă cu o săptămână, Florin Piersic le-a transmis un mesaj pentru fanii săi: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”.

În 29 aprilie, Florin Piersic a fost operat de urgenţă la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după finalul unui spectacol. De la Cluj-Napoca a fost transferat cu un elicopter la București. Medicii de la Spitalul „Foişor” i-au scos proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia. Înainte de „Foişor”, actorul a fost tratat la Institutul „Matei Balş” din Capitală.

 

Etichete
Comenteaza