Când se deschide Târgul de Crăciun de la Turda

Când se deschide Târgul de Crăciun de la Turda
| Foto: Facebook.com/Targul de Craciun Turda

La aproximativ 2 săptămâni de când și-a deschis porțile Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, luni, pe 5 decembrie, se deschide și cel din municipiul Turda. Organizatorii au pus la cale multe surprize pentru cei prezenți la eveniment.

Târgul de Crăciun de la Turda se va desfășura și anul acesta în Parcul Central. Deschiderea oficială are loc de la ora 18, iar o oră mai devreme se deschide patinoarul.

Târgul va funcționa în locația amintită în perioada 5-18 decembrie și va aduce spectacole, concerte, acțiuni caritabile, multe surprize și distracție pentru toate vârstele, scrie turdanews.net.

„În 5 decembrie, de la ora 17:00 va avea loc deschiderea patinoarului cu un spectacol pe gheață inedit, iar de la ora 18:00 dăm startul unei noi ediții a Târgului de Crăciun cu multe spectacole frumoase menite să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă în sufletul tuturor.

Având în vedere lucrările de modernizare din zona intrării principale în Parcul Central, accesul la târg se va face prin celelalte două intrări.

Totodată, în perioada 5-18 decembrie 2022, Galeria de Artă din Turda devine căsuța lui Moș Crăciun care va putea fi vizitată în intervalul orar 10:00-18:00. Vă prezentăm mai jos programul pentru întreaga perioadă. Vă așteptăm cu mare drag!”, a transmis primăria Turda.

Comenteaza