Foto Căprioară lovită de o mașină în Făget. A fost salvată de polițiștii rutieri

Căprioară lovită de o mașină în Făget. A fost salvată de polițiștii rutieri
Căprioară lovită de o mașină în Făget. A fost salvată de polițiștii rutieri
Căprioară lovită de o mașină în Făget. A fost salvată de polițiștii rutieri

Un polițist rutier a avut grijă de o căprioară accidentată de o mașină în zona Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca. 

"Astăzi dimineață a fost un incident rutier pe drumulul de la Sfântul Ioan. O mașină a lovit, din fericire ușor, o căprioară. Incidentul a fost anunțat la 112 și la fața locului s-au constatat o mașină care nu prezenta avarii și o căprioară în stare de șoc.

Polițiștii din cadrul biroului rutier - unul din ei a mai făcut fapte de caritate de care ne aducem cu plăcere aminte - i-au oferit ajutor căprioarei lovite până la sosirea celor abilitați să gestioneze situația atunci când este implicat un animal sălbatic într-un incident rutier, conform procedurii.

Căprioara și-a revenit și a fost dusă într-o zonă în care să nu fie în pericol. Atenție pe acel traseu, că oricând vă puteți trezi cu animale sălbatice în față și, din câte știu, nu există nici un indicator de avertizare, iar orice incident de asemenea natură trebuie anunțat la poliție!" avertizează comunitatea Info Trafic Județul Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza