Carambol pe Calea Floreşti. Trei maşini şi semaforul dintr-o intersecţie, avariate IMAGINI ŞOCANTE

Carambol pe Calea Floreşti. Trei maşini şi semaforul dintr-o intersecţie, avariate IMAGINI ŞOCANTE
A intrat pe contrasens, şi-a izbit maşina de o alta care în urma impactului a fost proiectată într-un alt autoturism, după care a revenit pe sensul de mers şi a acroşat semafoarele şi semnalizarea rutieră de pe scuar. Mai mult, poliţiştii l-au prins că circula sub influenţa alcoolului.

I s-a întâmplat unui bărbat de 55 de ani din Cluj-Napoca, Alexandru B., în 22 aprilie. Acesta conducea pe Calea Floreşti, dinspre strada Ciobanului spre centrul oraşului, dar la intersecţia cu strada Agriculturilor a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu o altă maşină. Aceasta din urmă, în urma impactului, a fost proiectată într-un alt autoturism care se afla parcat pe acel sens de mers.

După impact autoturismul condus de B. Alexandru a revenit pe sensul său de mers, unde a acroşat semafoarele şi semnalizarea rutieră amenajată pe scuarul situat pe axul drumului la intersecţie cu strada Taberei.


Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest. Rezultatul - 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care şoferul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul are acum dosar penal pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Comenteaza