Florin Piersic, de la ortopedie, la CARDIOLOGIE

Florin Piersic, de la ortopedie, la CARDIOLOGIE
| Foto: Foto: captură YouTube Fain & Simplu cu Mihai Morar / Podcast 104

Deși intervenţia la genunchi efectuată recent la secția de ortopedie de la Spitalul Militar a decurs bine, pacientul Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Florin Piersic, spun medicii de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, este conștient și cooperează cu specialiștii care caută soluții pentru a-i îmbunătăți strarea de sănătate. Actorului i se fac mai multe investigații medicale.

"Este internat pe secţia de Cardiologie din institutul nostru, sub tratament medicamentos într-o stare stabilă. Suntem un istitut care are tot ceea ce este nevoie pentru a trata un asemenea caz", au transmis reprezentanţii spitalului, pentru Digi24. 

Acesta se află la secția de cardiologie de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată, 88 de ani, dar şi faptul că actorul are montat un stimulator cardiac.

Florin Piersic a ajuns, acum câteva zile, la Spitalul Militar după ce s-a simțit rău și a făcut febră. El a rămas internat acolo unde, potrivit unor infirmații confirmate de apropiații actorului, ar fi fost spus unei intrervenții chirurgicale la un genunchi, a transmis stirileprotv.ro

Familia actorului ar fi cerut discreţie în ce priveşte mediatizarea stării de sănătate a lui Florin Piersic, de aceea nu se cunosc mai multe detalii despre starea de sănătate a actorului până în acest moment, a mai transmis Digi24. 

Înurmă cu un an şi jumătate, Florin Piersic, şi-a mărturisit teama de moarte. Actorul a fost invitatul lui Mihai Morar, în cadrul podcastului „Fain & Simplu”.  "Mie mi-e frică de moarte. Nu pot să-ţi explic de ce. Ştii ce mă îngrijorează? Faptul că foarte mulţi... aproape toţi cei care i-am avut foarte aproape de mine, de sufletul meu (...) aproape că nici nu mai sunt", a declarat maestrul. 

CITEŞTE ŞI: Florin Piersic, pe masa de operație la Spitalul Militar din Cluj-Napoca
CITEŞTE ŞI: Florin Piersic: "Mie mi-e frică de moarte. Vreau să mai trăiesc puţin"

Comenteaza