Cartel Alfa, solidară cu Traian Berbeceanu

Cartel Alfa, solidară cu Traian Berbeceanu
Confederația Națională Sindicală „Cartel ALFA" și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual sunt solidare cu acţiunea de susţinere a comisarului-şef Traian Berbecanu, care urmează să se desfăşoare mâine la Deva şi la Bucureşti, se arată într-un comunicat transmis presei.

"Confederația Națională Sindicală <Cartel ALFA> și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual sunt solidari cu acțiunea cetățenilor de susținere a Comisarului Șef Traian Berbeceanu, care are loc mâine, 17 noiembrie în Municipiul Deva (incepând cu ora 16.00) și în București, în fața Parchetului General, Piața Constituției (ora 13.00)", se arată într-un comunicat de presă al Cartel Alfa.

"Nu dorim să influențăm procesul de justiție. Considerăm însă că încarcerarea polițistului este un abuz și cerem ca acesta să beneficieze de prezumția de nevinovăție, garantată legal și constituțional, și să fie cercetat în stare de libertate, până la finalizarea procesului," a precizat Bogdan Hossu, președintele CNS Cartel ALFA.

"Convingerea celor care îl cunosc pe comisar că acesta este victima unei înscenări și valul de reacție și susținere publică, locală și națională, pe care cazul l-a suscitat, demonstrează că este vorba despre o situație simptomatică și, totodată, este un semnal clar că cetățenii nu mai sunt dispuși să tolereze abuzurile autorităților, care, sub masca ordinii și a luptei cu infracționalitatea, în fapt protejează un sistem mafiot, cu ramificații dintre cele mai înalte", se mai arată în comunicat.

 

 

Comenteaza