Foto Casă din județul Cluj distrusă de un INCENDIU / Intervenție dificilă din cauza mașinilor parcate și a străzii înguste

Casă din județul Cluj distrusă de un INCENDIU / Intervenție dificilă din cauza mașinilor parcate și a străzii înguste
ISU Cluj
Casă din județul Cluj distrusă într-un INCENDIU / Intervenție dificilă din cauza mașinilor parcate și a străzii înguste
Casă din județul Cluj distrusă într-un INCENDIU / Intervenție dificilă din cauza mașinilor parcate și a străzii înguste

Pompierii clujeni au anunțat marți seara că au fost solicitați la o intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă în Municipiul Câmpia Turzii.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară (marți, 1 octombrie - n. red.) pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă de locuit situată pe strada Cicoarei din Municipiul Câmpia Turzii.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 20.10, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu apă și spumă. Până la sosirea echipajelor ISU Cluj, prima intervenție a fost asigurată de către SVSU Câmpia Turzii.

Pe de altă parte, forțele noastre au întâmpinat dificultăți în privința accesului, din cauza autoturismelor parcate și a străzii înguste. Incendiul s-a manifestat la interiorul casei și parțial la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 50 de mp.

Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile”, a informat ISU Cluj. 

Comenteaza