Cât ghinion! A furat o bicicletă, dar nu s-a putut bucura de ea: a ajuns la spital

Cât ghinion! A furat o bicicletă, dar nu s-a putut bucura de ea: a ajuns la spital
Polițiștii clujeni au identificat doi tineri bănuiți de sustragerea a două biciclete, după ce unul dintre ei a fost implicat într-un eveniment rutier cu vehiculul pe care l-ar fi sustras.

Hoţii, doi adolescenţi de 15 și de 19 ani din comuna Sînpaul, ar fi sustras bicicletele în noaptea de 10/11 aprilie din faţa unui cămin studenţesc din Cluj-Napoca. Pentru a intra în posesia lor ei ar fi forţat sistemul cu care erau asigurate într-un stand, cauzând un prejudiciu total de circa 2.700 de lei.

În seara zilei de 11 aprilie, în jurul orei 20:10, tânărul de 19 ani a fost implicat într-un accident rutier cu bicicleta pe care ar fi sustras-o, precizează oamenii legii. În timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Carpați din Cluj-Napoca, el a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe partea carosabilă, în prezent fiind internat la Clinica de Chirurgie Maxilo - Facială Cluj-Napoca.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

 

Comenteaza