Cât ne costă Revelionul 2011

Cât ne costă Revelionul 2011
Clujul se pregăteşte pentru distracţia din noaptea dintre ani cu oferte pentru toate buzunarele, de la câteva zeci de lei la sute de lei pentru o persoană în hotelurile, cabanele sau pensiunile cu pretenţii.
Tarifele pentru petrecerile de Revelion 2011 nu au fost majorate, dimpotrivă, au scăzut faţă de anul trecut, pentru că “sunt vremuri grele”, susţin organizatorii de eveniment.

Cei care vor să înceapă anul 2011 în clubul Obsession vor plăti 50 de lei pentru intrare, iar doritorii vor mai scoate din buzunar 100 de lei de persoană pentru masă ori 100 de lei pentru un platou de patru persoane. Noaptea de Revelion în Diesel Club costă 300 de lei de persoană, preţ care include acces liber la bar şi bufet suedez. Tariful pentru petrecerea de intrare în anul 2011 este mai mic decât cel de anul trecut. La fel şi în Bamboo Cluj, unde preţurile evenimentelor de sfârşit de an au scăzut cu 30%, potrivit patronului Radu Vlas. “Avem o ofertă pentru club, unde cu 50 de lei se asigură mâncare gen minipizza şi şampanie la miezul nopţii şi una pentru restaurant. Acolo vom avea un program cu artiştii şi dansatorii noştri şi o trupă de coveruri şi costă 200 de lei de persoană”, a precizat Vlas.

Clubul Raum îşi aşteaptă clienţii de Revelion cu invitaţi ca The Model, Răzvan Cosmin, Alex Maresh, Just D’Light şi Mistor. Intrarea costă 100 lei şi include consumaţie de 50 de lei, şampanie din partea casei, bufet cu fructe exotice. Biletul asigură accesul şi la petrecerea din data de 30 Decembrie. În Irish & Music Pub va fi închis în noaptea dintre ani.

Obişnuiţii localului Janis Stuf sunt aşteptaţi să îşi petreacă noaptea respectivă în localul preferat pentru suma de 120 de lei de persoană. “Haleşti cât poţi (bufet ) şi bei cei vrei (în limita a 60 de lei)”, scrie pe afişul evenimentului. “Anul trecut a fost cel mai de succes Revelion din localurile noastre, am avut petreceri la toate etajele, au fost cam 300 de persoane. Atunci, tariful era de 120 de lei, acum am mai lăsat din preţ, sunt vremuri mai grele”, a precizat Adi Muntean, coproprietarul cluburilor Janis, My Way, Janis Stuf şi al cafenelelor Casa Tauffer şi Janis Cafe. Tematica petrecerii este hippy, dar “se referă mai mult la îmbrăcăminte, muzica va fi cea obişnuită la Janis şi My Way”, potrivit lui Muntean. Se organizează Revelioane şi în cele două cafenele, la 160 de lei de persoană. La Casa Tauffer, participanţii sunt aşteptaţi să se îmbrace ca în anii ’20, iar la Janis Cafe va fi Rock ’n-roll Party. Clubul My Way este închiriat în totalitate de către o firmă clujeană. “Dacă este să ne luăm după cum ne merge nouă, pot spune că mă aştept să se ocupe toate locurile, însă la ce se petrece în ziua de azi, trebuie să ne aşteptăm la orice. Dacă vreunul din baruri va avea prea puţine persoane, relocăm evenimentul în alt local de-al nostru”, a punctat Adi Muntean.

Hotelul City Plaza îşi aşteaptă oaspeţii la Celebrity Night Party, cu sloganul “Hollywoodul este la o noapte distanţă”. Oficialii unităţii au pregătit trei pachete de Revelion: Celebrity Night Part - participanţii plătesc pentru masa şi petrecerea din noaptea dintre ani 490 de lei, Your Hollywood Star - care include şi brunch-ul (masa de dimineaţă luată mai târziu, ţinând loc de mic dejun şi de prânz) din 1 ianuarie, la tariful de 550 de lei de persoană. De asemenea, doritorii mai pot alege pachetul Hollywood Walk of Fame, cu care, pentru 660 de lei de persoană, clienţii hotelului mai au la dispoziţie acces la Spa (piscină, saună, jacuzzi şi fitness), internet în cameră ori la parcarea supravegheată.

La Mărişel puteţi petrece un “Revelion de poveste în Apuseni” la Cabana Moţilor, unde pentru 4 nopţi, 3 mese pe zi şi o masă festivă de Revelion se plăteşte 1.470 lei de persoană. Tot la Mărişel, la Casa Eden, pentru petrecerea nopţii dintre ani se achită 150 de lei de persoană, preţ ce include cazarea şi micul dejun. La Motel Gilău cazarea pe două nopţi în cameră dublă şi masa festivă de Revelion costă 300 de lei pentru două persoane sau 335 de lei pentru trei nopţi.

Şi pensiunile se întrec în Revelioane

Ofertele de Revelion abundă pe internet şi în ceea ce priveşte pensiunile clujene. La Pensiunea Gia preţul închirierii întregului spaţiu este de 7.000 de lei pentru perioada 29 decembrie - 2 ianuarie. La acelaşi preţ poate fi închiriată şi pensiunea Cetăţuia, unde 22 de persoane au loc de cazare, cu acces la restaurant inclus. La Pensiunea Mureş oferta de Revelion are tariful de 295 lei de persoană şi include 3 nopţi cazare cu mic dejun inclus şi masa festivă. Oferta pensiunii Esenţe cuprinde intervalul 31 decembrie - 2 ianuarie, pentru 10 -12 persoane, la preţul de 529 de lei fiecare, cu cină festivă, brunch şi mic dejun în ultima zi de şedere, iar petrecerea are loc în salonul pensiunii.


Comenteaza