CATE AUTOSTRAZI si GARI NE FAC CHINEZII si CINE PRIVATIZEAZA CETATENIA ROMANA - la „Jocuri de Putere"

CATE AUTOSTRAZI si GARI NE FAC CHINEZII si CINE PRIVATIZEAZA CETATENIA ROMANA - la „Jocuri de Putere
Sefii Transporturilor din Romania sunt cei mai mari autori de literatura de sertar, iar promisiunea construirii de mii de kilometri de autostrazi este intrecuta in cinism doar de dezastrul cailor ferate.

In aceasta seara, de la ora 22.00, ministrul Transporturilor, Ramona Manescu vine la „Jocuri de Putere". Aflati de la ministrul care poate intrerupe seria dedicatiilor din Transporturi ce drumuri au promis chinezii, de ce sunt dati afara numai mecanicii, nu si directorii, si de ce nu exista criterii de performanta in companiile statului? Dar si daca va fi afectata relatia Romania-UE si Romania-FMI dupa intalnirea China-Europa de Est de la Bucuresti? De ce China si care sunt exact proiectele ce pot sa si prinda viata in urmatorii 2ani?

Ce se va alege de ultimele societati aflate in proprietatea statului si cine va profita de disparitia lor in buzunarele baietilor destepti din infrastructura?
 
Iar de la ora 23.15, trei jurnalisti de investigatii continua analiza dosarului privatizarii pavilionului romanesc si iti spun cum a platit cel care a descoperit una dintre cele mai mari potlogarii de dupa revolutie?
 
Ce mai scoate statul la vanzare, dupa drapel, cetatenia sau intonarea imnului?
 
Raspunsurile la „Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan de la 22.00 la 24.00

 

Comenteaza