Câți oameni au vizitat, de 1 Decembrie, cel mai important obiectiv turistic al Clujului

Câți oameni au vizitat, de 1 Decembrie, cel mai important obiectiv turistic al Clujului

Salina Turda este cel mai vizitat obiectiv turistic din județul Cluj și printre primele din țară. În fiecare an, zeci și sute de mii de turiști vizitează subteranul din inima Transilvaniei.

Salina Turda a fost și în minivacanța de patru zile, cu ocazia Sfântului Andrei și a Zilei Naționale a României, una dintre destinațiile preferate ale turiștilor din întreaga țară.

Doar de 1 Decembrie, peste 7.500 de turiști au sărbătorit Ziua Națională la Salina Turda, semn că obiectivul atrage în continuare ca un magnet vizitatori din toate colțurile țării dar și de peste hotare, scrie turdanews.net.

Am sărbătorit Ziua Națională a României alături de peste 7500 de turiști, ale căror zâmbete largi ne-au confirmat faptul că Salina Turda este în continuare destinația preferată a tuturor celor care simt și gândesc românește. Numărul mare al vizitatorilor care ne-au trecut pragul și în această minivacanță, reprezintă recunoașterea faptului că turismul românesc este pe un trend ascendent, iar Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din România, rămâne alegerea nr. 1 atunci când vine vorba de destinații preferate – în zile de sărbătoare și nu numai” transmit reprezentanții Salinei Turda.

În minivacanța de 1 Decembrie, Salina Turda a avut un program normal de vizitare de la ora 9 la 17, cu ultima intrare în subteran la ora 16.

Un adevărat record de turiști s-a stabilit la Salina Turda în această vară, mai exact în minivacanța de SF. Maria. Atunci au vizitat obiectivul peste 22.000 de persoane.

Comenteaza