News alert Caz cutremurător la Cluj! Fetiţă de 3 ani, violată la Pata Rât în timp ce dormea!

Caz cutremurător la Cluj! Fetiţă de 3 ani, violată la Pata Rât în timp ce dormea!

Poliţiştii au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 16 ani, pe care îl bănuie că ar fi autorul violului care a şocat Clujul.

Tatăl fetiţiei a fost cel care a sesizat Poliţia marţi seara, în jurul orei 18.00. El le-a povestit oamenilor legii că fiica sa în vârstă de 3 ani a fost violată în timp ce dormea într-o locuinţă improvizată de pe strada Platanilor, din Cluj-Napoca.

Fetiţa a fost transportată de urgenţă la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cel bănuit de comiterea faptei este un tânăr de doar 16 ani, care a fugit de la locul faptei. Pentru prinderea lui au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul tuturor secţiilor din Cluj-Napoca, poliţişti de acţiuni speciale, jandarmi, aceștia fiind sprijiniţi şi de cetăţeni.

În jurul orei 21:30, suspectul a fost găsit şi prins de cetăţeni, ulterior fiind preluat de către poliţişti. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza