Update Caz de mită electorală într-o comună din Cluj. S-a lăsat cu dosar penal / Reacția primarului

Caz de mită electorală într-o comună din Cluj. S-a lăsat cu dosar penal / Reacția primarului

IPJ Cluj a deschis un dosar penal în comuna Ciurila, ca urmare a unor acuzații grave de mită electorală. S-ar fi dat sume de 50-100 de lei pentru voturi.

Update: ZIUA de CLUJ l-a contactat pe edilul comunei Ciurila, Teodor Cristinel Popa, pentru a afla mai exact ce s-a întâmplat.

„Nu există așa ceva. Chiar am vorbit cu domnul viceprimar și nu este nimic adevărat. Nu a dat nicio mită”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, primarul din Ciurila.

Știrea inițială: Persoana vizată ar fi chiar viceprimarul din Ciurila, Vasile Morea. El este suspectat că ar fi oferit de sume de bani alegătorilor, cuprinse între 50 și 100 de lei, scrie infohuedin.ro.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj au subliniat angajamentul lor de a investiga temeinic toate acuzațiile de corupție electorală și de a lua măsurile necesare pentru a asigura desfășurarea corectă și transparentă a alegerilor.

Autoritățile încurajează cetățenii să raporteze orice activitate suspectă sau ilegală, contribuind astfel la asigurarea unor alegeri libere și corecte.

Comenteaza