Caz macabru la Cluj. Un preot a fost găsit spânzurat în propriul apartament

Caz macabru la Cluj. Un preot a fost găsit spânzurat în propriul apartament

Trupul neînsufleţit al preotului a fost găsit de vecini, duminică după-masă. 

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au confirmat pentru Info Huedin că bărbatul spânzurat este preotul Theodor Sava, are a slujit în biserica din Cetatea Veche (Bolic). După efectuarea cercetării la fața locului, cadavrul acestuia a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

„La data de 29 septembrie, în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, județul Cluj a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj. Acesta a fost găsit decedat în locuință. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, a declarat  Carmen Pompaș – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, citată de Info Huedin.

Preotul decedat era tatăl a cinci copii născuţi unul unul nenăscut încă. În urma lui, părintele nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice fapta.

Reprezentanții Protopopiatului Huedin nu au precizat nimic de trecerea în neființă a preotului Theodor Sava, până la această oră, asta cu toate că, de regulă, au o activitate intensă pe pagina de Facebook a instituției.

loading...
Comenteaza