Caz ȘOCANT în Cluj-Napoca! Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul unui bloc / Ce s-a întâmplat

Caz ȘOCANT în Cluj-Napoca! Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etajul unui bloc / Ce s-a întâmplat
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: g4media

Polițiștii au fost anunțați marți dimineață, despre faptul că pe strada Dorobantilor din Cluj-Napoca un bărbat amenință că se va arunca de la etajul unui bloc.

Polițiștii au fost sesizați, la data de 5 martie, în jurul orei 07.40, prin apel 112, despre faptul că pe strada Dorobanților din municipiu, un bărbat de 34 de ani de altă cetățenie solicită ajutor fiind confuz și agitat.

"La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, pentru a verifica aspectele sesizate. La momentul intervenției, bărbatul se afla la etajul 2 al unui imobil, pe balustrada unui balcon, amenințând că se va arunca.

În acest sens, au intervenit mai multe echipaje de poliție, din cadrul ISU Cluj și din cadrul Serviciului de Ambulanță.Astfel, bărbatul a fost imobilizat și condus la o unitate de specialitate în vederea efectuării investigaților suplimentare", a transmis IPJ Cluj.

Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea liniștii și ordinii publice, întrucât bărbatul în cauză ar fi pătruns într-un apartament, unde se afla o persoană imobilizată la pat, pe care ar fi strâns-o de mâini.

Comenteaza