Caz șocant într-o localitate din Cluj. Bărbat lovit în cap de un vecin pentru că ar fi cosit un petic de iarbă de pe pământul acestuia

Caz șocant într-o localitate din Cluj. Bărbat lovit în cap de un vecin pentru că ar fi cosit un petic de iarbă de pe pământul acestuia
Imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 63 de ani a fost reținut pentru 30 de zile după ce ar fi agresat fizic un alt bărbat.

Incidentul nefericit a avut loc vineri, 12 iulie 2024, în localitatea Călățele, județul Cluj. Agresiunea a izbucnit după ce un bărbat de 72 de ani ar fi mers să cosească un petic de iarbă de pe terenul bărbatului de 63 de ani.

Ulterior, cei doi au început să se certe, iar bărbatul de 72 de ani a fost acuzat de consăteanul său că a cosit pe bucata sa de pământ, potrivit Infohuedin.

Situația a degenerat rapid, iar bărbatul de 63 de ani l-a lovit pe celălalt.

"La data de 13 iulie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 63 de ani, din comuna Călățele, cercetat pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală. În fapt, la data de 12 iulie 2024, pe un drum comunal din localitatea Călățele, între bărbatul în cauză și un alt bărbat, de 72 de ani, din aceeași comună, s-a iscat un conflict referitor la o parcelă de teren.

În urma discuțiilor contradictorii, bărbatul de 63 de ani l-a agresat fizic pe cel de 72 de ani, care a fost ulterior internat într-o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. Precizăm că polițiștii au fost sesizați ulterior despre producerea evenimentului”, a transmis IPJ Cluj, conform sursei citate.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comenteaza